امروز:
دوشنبه, 28 مرداد 1404
دسته: اخبار ویژه - اسلایدر
دوشنبه, 21 مرداد 1404 20:32
   
    ایمیل
کد خبـر : 2687

سردار خرمدل:

سخن مردم: ابوالفضل قاسمی |سردار خرمدل، فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، در آیین گرامیداشت روز خبرنگار ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و مجاهدت‌های اصحاب رسانه، نقش بی‌بدیل خبرنگاران در خلق حماسه دفاع مقدس دوازده روزه را برجسته دانست و اظهار داشت که این حماسه رسانه‌ای به حدی بود که دشمن خبیث با همه توان به حمله و هجمه به رسانه‌های کشور به‌ویژه صدا و سیما پرداخت.

به گزارش  سخن مردم: فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با اشاره به اهمیت جایگاه رسانه‌ها فراتر از مسائل سیاسی گفت: «رسانه باید رسالت واقعی و اصلی خود را پیدا کند، چرا که بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه از طریق رسانه‌های توانمند قابل حل است.» سردار خرمدل استان بوشهر را به‌عنوان استانی سرآمد در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی معرفی کرد و افزود: «متأسفانه ظرفیت‌ها و زیبایی‌های این استان تاکنون آن‌گونه که باید در افکار عمومی معرفی نشده است و رسانه‌ها باید با تولید محتوای مناسب، فرهنگ و فرصت‌های استان را به درستی به جامعه معرفی کنند.

فرمانده سپاه استان ضمن اشاره به نمونه‌ای از مهمان‌نوازی و فرهنگ غنی مردم بوشهر افزود: «فرهنگ فاخر مردم استان بوشهر و میزبانی بی‌نظیر آنان باید به بهترین شکل از طریق رسانه‌ها به نمایش گذاشته شود تا تصویر واقعی و مثبت استان در جامعه منتشر گردد.

سردار خرمدل جنگ دوازده روزه اخیر را علاوه بر جنگ نظامی، جنگ شناختی و رسانه‌ای خواند و بیان کرد: «۷۰ تا ۸۰ درصد این نبرد جنگ رسانه‌ای بود که رسانه‌ها با تلاش و همت خود توانستند در مقابل دشمنان موفقیت‌های بزرگی کسب کنند.» وی با اشاره به تلاش‌های دشمن برای ایجاد اغتشاش و شکاف اجتماعی گفت: «دشمن در این جنگ تلاش داشت با هدف قرار دادن فرماندهان نظامی و مسئولین کشور، مردم را دچار تردید و آشوب کند اما رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در همراهی مردم و حفظ آرامش اجتماعی ایفا کردند.

سردار خرمدل در ادامه تأکید کرد که رسانه‌ها باید مراقب باشند که تبدیل به پیاده‌نظام دشمن نشوند و در انتشار اخبار حساسیت‌های امنیتی و روانی جامعه را رعایت کنند. وی افزود: «انتشار اخبار ناامیدکننده و مخرب، زمینه‌ساز التهاب در جامعه و خواسته دشمن است و وظیفه ماست که ضمن حفظ حقایق، امنیت روانی و آرامش مردم را حفظ کنیم.

وی در پایان گفت: «امیدوارم رسانه‌ها در این مسیر خطیر، همواره رسالت خود را در ترویج ارزش‌های اسلامی و ملی به بهترین شکل ایفا کنند و با رویکردی منصفانه و مسؤولانه، واقعیت‌ها را به مردم منتقل نمایند.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share