امروز:
جمعه, 26 تیر 1405
دسته: مشروح اخبار
پنج شنبه, 25 تیر 1405 09:40
   
    ایمیل
کد خبـر : 3477

یکصد و سی‌وهفتمین شب ایستادگی؛

سخن مردمابوالفضل قاسمی | مردم شهرستان دشتستان همزمان با یکصد و سی‌وهفتمین شب از سلسله تجمعات مردمی «ایستادگی»، با حضور در میدان حافظ شهر برازجان، بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

به گزارش سخن مردم: در این اجتماع مردمی که با محوریت محکومیت اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی برگزار شد، شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران و سر دادن شعارهایی در حمایت از وحدت ملی، بر ضرورت حفظ انسجام ملی، تقویت اقتدار کشور، پشتیبانی از نیروهای مسلح و استمرار حضور مردم در صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی و نظام تأکید کردند.
در ادامه این اجتماع، حجت‌الاسلام صمصامی، امام جمعه وحدتیه، با ایراد سخنانی به تبیین ابعاد وحدت ملی، ضرورت حفظ انسجام داخلی و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب پرداخت.
یکی از محورهای این مراسم، اعلام خونخواهی رهبر شهید انقلاب اسلامی بود و شرکت‌کنندگان با سردادن شعار «یا لثارات القائد الشهید»، بر ادامه راه شهدا، حفظ وحدت ملی و تداوم مسیر مقاومت تأکید کردند. اجتماع اقتدار مردمی برازجان در این شب، با محوریت خونخواهی رهبر شهید انقلاب اسلامی برگزار شد و این شعار در سراسر میدان طنین‌انداز شد.
شرکت‌کنندگان در پایان این مراسم، ضمن تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب، بر پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی، حفظ وحدت ملی و تداوم حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های مختلف تأکید کردند.
پایان‌بخش این مراسم نیز آیین سینه‌زنی سنتی بود که با نوای کربلایی محمدرسول کریمی و همراهی پرشور حاضران برگزار شد و فضای میدان حافظ برازجان را آکنده از شور حسینی و حال و هوای معنوی کرد.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share