سخن مردم: ابوالفضل قاسمی | مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور شهید و شهدای خدمت، با حضور پرشور و گسترده مردم ولایتمدار دشتستان در میدان حافظ شهر برازجان برگزار شد.

به گزارش سخن مردم: در این اجتماع مردمی که به عنوان بزرگترین گردهمایی مردم استان بوشهر به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهدای خدمت شناخته شد، اقشار مختلف مردم با حضور در میدان حافظ، ضمن تجدید بیعت با آرمانهای والای انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب، یاد و خاطره شهید جمهور و همراهانش را گرامی داشتند.
در این مراسم، گروه سرود «ناطق» نیز به اجرای برنامه پرداخت و با سرودهای حماسی خود، شور و حال معنوی خاصی به جمع بخشید.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی طائب، فرمانده قرارگاه عمار و کارشناس رسانه ملی، به عنوان سخنران ویژه این مراسم، با تبیین شخصیت اخلاقی و انقلابی رئیسجمهور شهید، به بررسی ابعاد شخصیتی شهدای خدمت و تأثیرات این الگوهای مدیریتی بر پیشرفت کشور پرداخت.
وی در سخنان خود با تأکید بر استمرار راه شهدای خدمت، بر ضرورت بصیرتافزایی و پاسداری از دستاوردهای نظام در شرایط کنونی تأکید کرد.
این مراسم که با استقبال کمنظیر مردم شهر برازجان و توابع دشتستان همراه بود، فرصتی برای ابراز ارادت دوباره به خدمتگزاران نظام اسلامی و تأکید بر تداوم راه شهدای خدمت فراهم کرد.

















