امروز:
دوشنبه, 25 خرداد 1405
دسته: مشروح اخبار
چهارشنبه, 30 بهمن 1404 19:10
   
    ایمیل
کد خبـر : 3131

فرمانده سپاه دشتستان:

سخن مردمابوالفضل قاسمی | فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان در آیین تجلیل از تیم‌های برتر لیگ علمی «پایا» در دشتستان، دانش‌آموزان نخبه را سرمایه‌های ارزشمند کشور دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آنان تأکید کرد.

به گزارش سخن مردم: سرهنگ پاسدار شهسوار حاجی‌پور فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی و تبریک اعیاد پیش‌رو و ماه مبارک رمضان اظهار داشت: حضور در جمع دانش‌آموزان نخبه و شنیدن دغدغه‌ها و مطالبات آنان، فرصتی ارزشمند، امیدآفرین و زمینه‌ساز برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای آینده است.
وی با تأکید بر اینکه آینده مدیریت و پیشرفت کشور در دستان همین نوجوانان است، افزود: در میان این دانش‌آموزان، مدیران، متخصصان و مسئولان فردای این سرزمین پرورش می‌یابند و باید بستر رشد علمی و مهارتی آنان بیش از پیش فراهم شود.

فرمانده سپاه دشتستان با اشاره به ضرورت پیگیری جدی مطالبات علمی دانش‌آموزان تصریح کرد: مسائل و نیازهای نخبگان باید با روحیه جهادی و جدیت تا سطوح استانی و ملی دنبال شود و از همه ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات آنان بهره گرفته شود.
وی تأکید کرد: سپاه و بسیج دانش‌آموزی آمادگی دارند در حوزه‌های تخصصی، حمایتی از طرح‌ها و ایده‌های علمی دانش‌آموزان حمایت کنند تا آنان بتوانند مسیر پیشرفت خود را با قوت و انگیزه بیشتر ادامه دهند.
سرهنگ حاجی‌پور همچنین با تأکید بر اهمیت وحدت و همدلی در پیشرفت کشور خاطرنشان کرد: هر جا اختلاف و تفرقه وجود داشته، زمینه برای سوءاستفاده دشمن فراهم شده است؛ بنابراین باید با اتحاد و هم‌افزایی، مسیر تعالی علمی و فرهنگی را با قدرت دنبال کنیم.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share