امروز:
یکشنبه, 05 آبان 1404
دسته: مشروح اخبار
شنبه, 04 آبان 1404 16:45
   
    ایمیل
کد خبـر : 2860

سخن مردمابوالفضل قاسمی | نشست هم‌اندیشی هیأت اندیشه‌ورز نماز و پیش‌اجلاس نماز شهرستان دشتستان در راستای بررسی راهکارهای گسترش فرهنگ اقامه نماز در مدارس و تقویت پیوند مسجد، منزل و مدرسه برگزار شد.

به گزارش سخن مردم: این نشست روز شنبه ۳ مهرماه با حضور حجت‌الاسلام مصلح امام‌جمعه شهرستان دشتستان، ابوذر خلیفه معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش شهرستان و عیدی مسئول ستاد اقامه نماز شهرستان در سالن جلسات شهید رضایی برگزار شد.
در این نشست، موضوعاتی همچون ارتقای جایگاه نماز در مدارس، بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگی مساجد و روش‌های خلاقانه برای جذب دانش‌آموزان به نماز جماعت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ابوذر خلیفه، معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش شهرستان دشتستان در این نشست اظهار داشت: نماز باید در اولویت برنامه‌های پرورشی مدارس قرار گیرد. هر اندازه از فرصت‌های تربیتی در مدارس برای نهادینه‌سازی فرهنگ نماز استفاده شود، در تربیت نسلی مؤمن و مسئولیت‌پذیر موفق‌تر خواهیم بود.
وی با اشاره به عملکرد مدارس شهرستان در سال گذشته گفت: سال گذشته بیش از ۸۰ نماز جماعت در مدارس شهرستان برگزار شد که این موفقیت با همراهی امام‌جمعه محترم و تلاش مدیران و مربیان پرورشی حاصل شد.
خلیفه با تأکید بر خلاقیت مربیان در جذب دانش‌آموزان افزود: برای علاقه‌مند کردن دانش‌آموزان به نماز باید از شیوه‌های نو و تشویقی استفاده شود؛ از جمله برگزاری مسابقات فرهنگی، اهدای لوح تقدیر به نمازگزاران برتر و نصب پیام‌های هفتگی نماز در مدارس.
وی پیوند «مسجد، منزل و مدرسه» را یکی از محورهای مهم تربیتی دانست و تصریح کرد: بسیاری از مدارس در مجاورت مساجد قرار دارند و این فرصت ارزشمندی است تا دانش‌آموزان با فضای مسجد، آداب حضور و فعالیت‌های فرهنگی آن آشنا شوند. این ارتباط می‌تواند زمینه‌ساز پرورش نسلی مسجدی و متعهد باشد.

در ادامه، عیدی مسئول ستاد اقامه نماز شهرستان دشتستان نیز گفت: نقش مربیان پرورشی در هدایت و تربیت نسل جوان بی‌بدیل است. اگر نماز در مدرسه جایگاه واقعی خود را بیابد، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و اخلاقی کاهش خواهد یافت.
وی با ابراز نگرانی از مشارکت پایین برخی دانش‌آموزان در نماز جماعت افزود: لازم است با همکاری مدیران، معلمان و خانواده‌ها، فرهنگ نماز در مدارس به یک ارزش نهادینه تبدیل شود تا مدرسه علاوه بر تعلیم علم، مأمن تربیت و ایمان نیز باشد.
عیدی در پایان خاطرنشان کرد: نماز روح آموزش و پرورش است و مدرسه‌ای که در آن نماز اقامه شود، نسل مؤمن، منظم و امیدوار به آینده تربیت خواهد کرد.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share