۲۴۲ شب ایستادگی و اقتدار؛

سخن مردم: ابوالفضل قاسمی | مردم دشتستان در دویست‌وچهل‌ودومین شب اقتدار، با حضوری گسترده در میدان حافظ برازجان، بار دیگر جلوه‌ای از انسجام ملی، بصیرت انقلابی و ایستادگی در برابر جبهه استکبار را به نمایش گذاشتند.

به گزارش سخن مردم: میدان حافظ برازجان در دویست‌وچهل‌ودومین شب اقتدار مردم دشتستان، میزبان اجتماع پرشور مردمی بود که با برافراشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و سردادن شعارهای انقلابی، بر وفاداری خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از جبهه مقاومت تأکید کردند.
در این اجتماع، مردم با سردادن شعارهایی همچون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «یا لثارات الحسین»، انزجار خود را از سیاست‌های استکباری آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کردند و حمایت قاطع خود را از نیروهای مسلح و جبهه مقاومت به نمایش گذاشتند.
در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام خداد رضایی، امام جمعه آب‌پخش، با اشاره به اهمیت همدلی و انسجام ملی، بر ضرورت تبیین واقعیت‌های جامعه، ارتقای بصیرت عمومی و تقویت روحیه مقاومت در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کرد.
شرکت‌کنندگان نیز با در دست داشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر بر وحدت و همبستگی ملی و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.
این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت و تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی همراه بود.

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share