مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر:

سخن مردم: ابوالفضل قاسمی | مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با تأکید بر نقش پروژه مهر در تحول مدارس، گفت: ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی باید در اولویت برنامه‌های مدارس قرار گیرد و دشتستان با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی خود، طلایه‌دار افتخارآفرینی در جشنواره‌های ملی باشد.

به گزارش سخن مردم: غلامرضا دانش‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در نشست تخصصی و هم‌اندیشی با مدیران مدارس شهرستان دشتستان با محوریت پروژه مهر و ارتقای کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های پرورشی، اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری این نشست، همدلی، هم‌اندیشی و قدردانی از تلاش‌های مدیران و فرهنگیان شهرستان دشتستان است.
وی با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت در نظام تعلیم و تربیت افزود: برای تحول در آموزش و پرورش باید از خودمان آغاز کنیم و مدیران و معلمان با مطالعه، توانمندسازی و آشنایی با دانش و روش‌های جدید آموزشی، زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان را فراهم کنند.
دانش‌فر با تأکید بر نقش مدیران مدارس در تحول آموزشی بیان کرد: هر مدرسه موفق، مدیر موفقی دارد و مدیران باید با توجه به اسناد بالادستی، شرایط مدرسه، دانش‌آموزان و معلمان، برای مدرسه خود برنامه و سند راهبردی مشخص داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر همچنین بر ضرورت تغییر روش‌های سنتی در کلاس‌های درس تأکید کرد و گفت: کلاس درس باید به محیطی گفت‌وگومحور و مشارکت‌محور تبدیل شود تا دانش‌آموزان فرصت بیشتری برای تعامل، اظهار نظر و یادگیری فعال داشته باشند.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود، خواستار تقویت ارتباط مدیران مدارس با خانواده‌ها و خیرین شد و افزود: مشارکت مردم باید با هنرمندی و مدیریت صحیح جلب شود و در این شرایط اقتصادی، ایجاد رضایت و امید در خانواده‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد.
دانش‌فر در ادامه با تأکید بر توجه جدی به آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: مدیران و معلمان باید شرایط روحی و خانوادگی دانش‌آموزان را درک کنند و با مهربانی و محبت زمینه ارتباط بیشتر آنان با مدرسه را فراهم کنند.
وی همچنین کمبود مشاور در مدارس را یکی از چالش‌های آموزش و پرورش دانست و گفت: دانش‌آموزی که با مشکلات روحی، استرس یا اضطراب مواجه است، نمی‌تواند عملکرد مناسبی در تحصیل داشته باشد و باید در حوزه مشاوره و غربالگری توجه بیشتری صورت گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به ظرفیت بالای فرهنگیان دشتستان اظهار داشت: این شهرستان از معلمان توانمند و باکیفیتی برخوردار است و هنر مدیریت، استفاده درست از این ظرفیت برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی است.
دانش‌فر در پایان با تأکید بر آمادگی آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید گفت: برنامه‌ریزی‌ها بر این اساس است که مهرماه به‌صورت حضوری آغاز شود و مدارس با نشاط، طراوت و آمادگی کامل پذیرای دانش‌آموزان باشند.
وی افزود: با همدلی، همراهی، اتحاد و انسجام می‌توان مشکلات موجود را مدیریت کرد و مسیر تعالی آموزش و پرورش و سربلندی ایران اسلامی را با قدرت ادامه داد.

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share