سردار علی رزمجو:

سخن مردمابوالفضل قاسمی | فرمانده سابق سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با اشاره به نقش نیروهای مسلح و حضور مردم در تقویت بازدارندگی کشور، گفت: این مؤلفه‌ها موجب افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات شده است.

به گزارش سخن مردم: سردار علی رزمجو، مشاور فرمانده کل سپاه و فرمانده سابق سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهدای اقتدار در برازجان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل، از برگزارکنندگان و اقشار مختلف مردم و مسئولان محلی برای حضور در این مراسم قدردانی کرد.
وی با اشاره به جایگاه شهدا در فرهنگ انقلاب اسلامی گفت: شهدا با ایثار و فداکاری خود، نقش مهمی در استمرار و تقویت انقلاب اسلامی داشته‌اند و یاد آنان همواره در جامعه زنده خواهد ماند.

رزمجو در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: توسعه ظرفیت‌های دفاعی و موشکی کشور در سال‌های گذشته موجب افزایش قدرت بازدارندگی شده و توان پاسخگویی به تهدیدات را تقویت کرده است.
وی همچنین نقش فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در توسعه زیرساخت‌های نظامی و راهبردی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف دفاعی و عملیاتی، نقش مهمی در ارتقای توان نظامی جمهوری اسلامی ایران داشته است.

مشاور فرمانده کل سپاه، حضور مردم در صحنه‌های مختلف را یکی از عوامل مهم قدرت کشور عنوان کرد و افزود: مشارکت مردم در مناسبت‌ها و برنامه‌های مختلف، به تقویت انسجام ملی و افزایش توان بازدارندگی کمک کرده است.
وی با تأکید بر اهمیت هماهنگی میان نیروهای مسلح و پشتوانه مردمی گفت: ترکیب توان نظامی و حضور مردم، عامل اصلی قدرت و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات خارجی محسوب می‌شود.
رزمجو در ادامه با اشاره به تحولات منطقه‌ای و مواضع جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: نیروهای مسلح کشور در آمادگی کامل قرار دارند و توان پاسخگویی به هرگونه تهدید احتمالی را حفظ کرده‌اند.

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share