سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

سخن مردمابوالفضل قاسمی | سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه دشمن امروز به ذلت و حقارت افتاده است، از شکست قطعی طرح تسخیر ۴۸ ساعته ایران و نزدیک بودن انتقام خون رهبر شهید انقلاب و شهدا خبر داد.

به گزارش سخن مردم: دکتر ابراهیم رضایی، نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در مراسم گرامیداشت شهدا و تشییع شهید محمدرضا باصولی اظهار کرد: این شهید جان خود را فدا کرد تا سرباز آمریکایی در این سرزمین پا نگذارد و تمامیت ارضی ایران حفظ شود.
نماینده مردم دشتستان با اشاره به نقشه‌های دشمن در این جنگ اظهار داشت: دشمن به دنبال اشغال و تسخیر این سرزمین بود و طرح تسخیر ۴۸ ساعته ایران را در سر می‌پرورانده است، اما با رشادت، ایثار و مجاهدت شهید باصولی، همرزمان شهید و سایر شهدای ایران، این توطئه با شکست مواجه شد.

دکتر رضایی با بیان اینکه دشمن امروز ذلیل و در ذلت و حقارت افتاده است، افزود: امروز دشمن به التماس افتاده و فقط دنبال این است که آبروی از دست رفته‌اش را حفظ کند؛ در حالی که ما در این میدان ایستاده‌ایم و هیچ‌کس در مقابل دشمن عقب نخواهد نشست.
وی با بیان اینکه راه شهدا را ادامه خواهیم داد، تصریح کرد: از دشمن انتقام می‌گیریم و به برکت خون پاک این شهید، شعار مرگ بر آمریکا را برای همیشه در این منطقه متجلی و اجرا خواهیم کرد و آتش‌بس را نمی‌پذیریم.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه افزود: ایران اسلامی در این دفاع ملی ایستاده است و در این مسیر به حرکت خود ادامه می‌دهیم تا انتقام خون رهبر شهید انقلاب و شهدای پاک را از این دشمن غدار بگیریم. به فضل الهی، انتقام و شکست نهایی دشمن و اخراج همیشگی آنها از این منطقه نزدیک است.
وی با تأکید بر نقش خون پاک شهدا در اخراج آمریکایی‌ها و پایان صهیونیست در منطقه خاطرنشان کرد: صدای خرد شدن استخوان‌های صهیونیسم و آمریکایی‌ها به گوش می‌رسد و گورستان آمریکایی‌ها را در این منطقه آماده کرده‌ایم و در نبرد نهایی، همه این ببرهای کاغذی را به آتش خواهیم کشید.

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share