امروز:
شنبه, 25 آبان 1404
دسته: مشروح اخبار
پنج شنبه, 23 آبان 1404 13:55
   
    ایمیل
کد خبـر : 2923

جانشین سپاه دشتستان:

سخن مردم: ابوالفضل قاسمی | در آیین بدرقه کاروان راهیان نور، سرهنگ یحیایی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه حضرت جوادالائمه(ع) دشتستان با اشاره به جایگاه معنوی سفرهای راهیان نور، آن را فرصتی برای تجدید عهد نسل جوان با آرمان‌های شهدا دانست. در این مرحله، ۶۰۰ دانش‌آموز دختر دشتستانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش سخن مردم: سرهنگ یحیایی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه حضرت جوادالائمه(ع) شهرستان دشتستان در آیین بدرقه دانش‌آموزان دختر اعزامی به اردوی راهیان نور جنوب اظهار داشت: یاد و خاطره بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و شهدای والامقام را گرامی می‌داریم و به ارواح طیبه آنان درود و صلوات می‌فرستیم.
وی با اشاره به جایگاه والای شهدا در حفظ انقلاب اسلامی افزود: سرافرازی و اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران مرهون رشادت‌ها، ایثار و پایداری شهیدان است؛ شهیدانی که با نثار خون خود از تمامیت ارضی کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کردند.
سرهنگ یحیایی با بیان اینکه استان بوشهر بیش از دو هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، گفت: از شهرستان دشتستان ۶۷۵ شهید والامقام به‌ویژه ۱۶۳ شهید دانش‌آموز و ۴۳ شهید معلم تقدیم انقلاب شده‌اند که نشان از عمق ایمان، غیرت و بصیرت مردم این دیار دارد.

وی افزود: در سطح استان بوشهر نیز ۴۷۱ شهید دانش‌آموز و ۱۱۱ شهید معلم داریم و در سطح کشور، بیش از ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و پنج هزار شهید فرهنگی در راه حفظ اسلام و میهن جان خود را فدا کردند.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه دشتستان با اشاره به ارزش معنوی سفر راهیان نور گفت: این سفر، یک اردوی تفریحی نیست بلکه زیارتی و معرفتی است؛ سفری برای دیدار سرزمین‌هایی که با خون پاک شهیدان تقدس یافته‌اند. هر قدمی که در مناطق عملیاتی برداشته می‌شود یادآور ایثار و مجاهدت رزمندگان اسلام است.
وی خطاب به دانش‌آموزان اعزامی اظهار داشت: از همین لحظه با نیت خالص و عهد با شهدا راهی این سفر شوید. هر کدام از شما می‌توانید با یاد یک شهید از محل زندگی یا مدرسه خود به این اردو بروید و از راویان دفاع مقدس در مسیر نهایت استفاده را ببرید.

سرهنگ یحیایی خاطرنشان کرد: این توفیق بزرگ را باید از خداوند سبحان شاکر باشیم که بار دیگر زمینه حضور نسل جوان در کاروان‌های راهیان نور را فراهم کرد تا با معرفت و شناخت، ادامه‌دهنده راه شهیدان باشند.
وی در پایان از همکاری آموزش‌وپرورش، بسیج دانش‌آموزی، راویان دفاع مقدس و فرهنگیان شهرستان در برگزاری این اردوی معنوی تقدیر کرد و افزود: در مرحله نخست این اردو، ۳۰۰ دانش‌آموز دختر از دشتستان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند و مرحله دوم نیز طی سه روز آینده با اعزام ۳۰۰ نفر دیگر انجام خواهد شد.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share