سخن مردم: ابوالفضل قاسمی | سرهنگ پاریاو، فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشآموزی حضرت باقرالعلوم(ع) دشتستان، در مراسم گرامیداشت روز دانشآموز گفت: شهید فهمیده نماد ایثار و الگوی نسل جوان است و دانشآموزان باید با تحصیل، ایمان و حضور در بسیج راه او را ادامه دهند.

به گزارش سخن مردم: در آیین گرامیداشت روز دانشآموز و سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده که با حضور دانشآموزان مدرسه شرافت روستای چاهخانی برگزار شد، سرهنگ پاریاو با اشاره به اهمیت ماه آبان و روز دانشآموز، گفت: برای من افتخار بزرگی است که در خدمت جوانان روستای چرخانی و دانشآموزان این منطقه باشم.
وی با یادآوری رشادتهای شهید فهمیده افزود: شهید فهمیده نوجوانی سیزدهساله و نمونهای از شکوه ایثار دانشآموزان است؛ ما تاکنون ۳۶ هزار شهید دانشآموز تقدیم انقلاب کردهایم و در شهرستان دشتستان بیش از ۱۶۰ شهید دانشآموز به یادگار مانده است.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشآموزی دشتستان ادامه داد: سیزده آبان به عنوان روز دانشآموز، روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است و دانشآموزان باید دشمنان انقلاب را همواره به عنوان تهدیدی برای ارزشها و امنیت جامعه بدانند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر نقش آموزش و پرورش و حضور فعال نوجوانان در پایگاههای بسیج و مساجد برای حفظ و تداوم ارزشهای انقلاب تأکید کرد.

سرهنگ پاریاو همچنین با اشاره به جنایات اسرائیل در نوار غزه و تأثیر آن بر دانشآموزان و ملتهای مسلمان، اظهار داشت: دانشآموزان باید با تحصیل، حضور در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و تبعیت از الگوهایی چون شهید فهمیده، در مقابله با استکبار نقشآفرینی کنند.
در پایان این مراسم، فرمانده بسیج از اعضای شورا و دهیار روستای چاه خانی قدردانی کرد و پیشنهاد پیگیری برای احداث چمن مصنوعی در زمین ورزشی منطقه را مطرح نمود تا امکانات ورزشی برای دانشآموزان فراهم شود.